Какво да ви кажа - моята кола след 2 месеца по майстори не успя да запали... За 2 дена при Ники - вече е готова. Оказа се проблем в компютъра, отстрани го за много по-малко отколкото съм дал досега. Така че съм сигурен Lunov, че и на теб ще помогне - въпросът е как да стигнеш до там.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Загуба на тоци - таблото не свети
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщениеТвоята ли беше на снимкатаEx: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщениеМда... Моят Хеттрик ot Алфомобилостроенето
Ники го харесвам, защото е от малкото майстори, които четат, и то яко. Даже по скоро бих казал - той е от новото поколение майстори, които разбират от компютри и електроника на първо място, а след това от чиста механика. ( Ники, ако четеш, да не ми се разсърдиш, това трябва да е комплимент, всеки може да маха с чука...)
Освен това никога не е отказал консултация - с него съм чатил и на скайп, и във фейса и т.н.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеВнимавайте да не ме прехвалите самоAlfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеТи па гледай да не се надуеш...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщениеСтигнахме до : Закопуване на... Боди, Блокировка на волана , Гнездото на ключа, управлението на двг.
Диагноза : Изгорял процесор /част/ на бодитоAlfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеДа не е станало докато си подавал ток да пали?
А при 2 рото подаване на ток ,беше вече умряла.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Това не се случва често, дори според мен е доста рядък случай, но е напълно възможно да е станало от горещината.Електрониката е чувствителна на горещина и не издържа много на горещо.
Отделен въпрос е дали това е основната причина или само е допринесло за изгарянето ...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеТова не се случва често, дори според мен е доста рядък случай, но е напълно възможно да е станало от горещината.Електрониката е чувствителна на горещина и не издържа много на горещо.
Отделен въпрос е дали това е основната причина или само е допринесло за изгарянето ...
Нз но аке е така ,тази горещина ще ми струва 1000 лвAlfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
А мотора за волана,а мотора за волана,аз пак да попитам,някой премери ли дали има захранване и от него излиза плюс към сокета на ключа ??????Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА мотора за волана,а мотора за волана,аз пак да попитам,някой премери ли дали има захранване и от него излиза плюс към сокета на ключа ??????
Незнам преди това дали не е замерван, но сега само навърза отделните елементи.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
Comment